Juf Jannies Kinderboederij – de iPhone app op de iPad

zaterdag 21 mei 2011 Posted by Unknown , Tag Tag : , ,

Juf Jannies Kinderboederij – de iPhone app op de iPad
Vandaag reviewen we de iPhone app Juf Jannies Kinderboerderij, een educatieve app voor kinderen. iPhone app zeg je? Ja, we dachten de iPad app te gaan reviewen, maar de promocode die we opgestuurd kregen is voor de iPhone, de iPad applicaite is namelijk nog in de maak en komt er snel aan. Maar is het wat die iPhone app van Juf Jannies Kinderboerderij op je iPad?



Het spel
Juf jannie op de boerderij is een app voor kinderen in de leeftijd van1 tot 7 jaar. Kinderen maken op een leuke manier kennis met de boerderij en leren woorden aan de hand van plaatjes, bewegende beelden en bijbehorende geluiden. De app bestaat uit vier tekeningen en elke tekening bestaat uit twee onderdelen. Of je kind kan alles aanraken en hoort dan het geluid wat er bij hoort, de kip legt een ei etc, of kinderen moeten aanwijzen welk woord er wordt gevraagd.

Indruk en Gameplay
In de 2x modus op een iPad is de app redelijk schermvullend en zijn de plaatjes goed te noemen. Een kind ziet echt het verschil niet, het gaat om het spel en om aan je iPad te zitten natuurlijk ;) Natuurlijk raken ze een keer de 1x modus aan, maar ach wie maakt zich daar druk om?

Er is aardig wat aan te raken en te ontdekken. Niet alleen schapen, koeien, varkens, kippen, de stal, de boer, een tractor en een paard maar ook de waterkant met een reiger, een ooievaar, kikkers etc. Hoewel er genoeg is te ontdekken, hopen we wel dat er een of twee plaatjes bijkomen in de toekomst.

Het enige wat mij irriteerde is dat bij elke aanraking de reactie volgt en niet de vorige actie/aanraking afgemaakt wordt. M.a.w. raak je 5x de kip aan dan hoor je: de, de, de, de, de kip zit op het nest, misschien leuk voor een kind, maar niet voor de ouders ;)

Conclusie

Leuke plaatjes en genoeg dieren en woorden die nog aan de woordenschat van een kind kunnen worden toegevoegd. In de 2x modus werkt de app best, dus wie niet wilt wachten op de iPad app of Juf Jannies Kinderboerderij ook op de iPhone wil hebben kan gerust tot aanschaf overgaan.

Pluspunten

Leuk en leerzaam, goed voor woordenschat
1,59 is goed betaalbaar

Minpunten

De, de, de, de, de, de, de, de, de kip zit op het nest….de!
Google Adsense Here

Related Post



 
Copyright © 2011 Marktplaats iPad™ All Rights Reserved - Powered By Google Blog Search - Index By Google